Schilderij met dieren

Dieren schilderijen kopen

Een prachtig schilderij van uw favoriete dier aan de muur dat op de meest prachtige wijze met de hand is geschilderd, wie wil dat nou niet! Dieren schilderijen blijven trendy en zorgen voor een fijne sfeer in huis, of het nu gaat om een schilderij met hondenkattenolifanten, paarden, zebra’s, giraffen of zelfs kikkers, bij Artello heeft u keuze uit de meest uiteenlopende dieren schilderijen. Natuurlijk kunt u ook nog kiezen uit diverse afmetingen van kleine schilderijen van 40 x 60 cm tot zelfs grote schilderijen van 190 x 90 cm. 

Abstract of modern dieren schilderij

Een belangrijke keuze is ook of u kiest voor een abstract dieren schilderij of een modern dieren schilderij. Voor het maken van de juiste keuze kunt u zich het beste afvragen hoe u het schilderij wenst te beleven. Wenst u het schilderij te beleven met eigen verbeelding dan kiest u voor abstract, wanneer u een concrete design wenst dan kunt u het beste kiezen voor een modern dieren schilderij.

Dieren schilderij kopen

In het assortiment van Artello vindt u vele dieren schilderijen van huisdieren tot wilde dieren en natuurlijk de bekende Afrika schilderijen waarop een prachtig landschap met dieren is afgebeeld. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse afmetingen en het aantal luiken waaruit het schilderij moet bestaan. Alle schilderijen worden door talentvolle schilderij kunstenaars met de hand geschilderd zodat u echt de passie en ambacht ziet in het schilderij.

Abstracte en figuratieve schilderijen, meer informatie