Collectie betaalbare schilderijen

Bij galerie-niemeijer vindt u maandelijks de mooiste collectie schilderijen die met de hand zijn geschilderd. Hierbij kijken wij naar de kwaliteit van het schilderij, de kunstschilder zelf en natuurlijk de prijs. Om een schilderij van kwaliteit te kopen is het belangrijk dat u alleen koopt bij een schilderij winkel of webshop waarvan men garandeert dat het schilderij ook handgeschilderd is. Helaas komen wij steeds vaker tegen dat een schilderij met een verfmachine is gemaakt, dit is vaak te zien aan de platte structuur en perfectie van heldere kleuren. Bij een ambachtelijk schilderij ziet men namelijk vaak een overloop in kleuren, perfecte strakke lijnen tussen 2 kleuren duidt vaak op machinewerk aangezien het voor een kunstenaar heel moeilijk is dat 2 verschillende kleuren niet in elkaar mengen wanneer het schilderij in één keer wordt geschilderd.

De kunstschilder

Kunstschilders of kunstartiesten zijn er ontzettend veel, in allerlei specialismen en kwaliteitsniveaus. Wij hebben diverse kunstschilders benadert en wanneer men een goed kwalitatief schilderij wenst tegen een aantrekkelijke prijs dan is het aanbod zeer gering. Eén webshop met handgeschilderde schilderijen die ontzettend scherp in prijs worden aangeboden is Artello.nl. De schilderijen worden door jonge talentvolle kunstenaars geschilderd en vervolgens bij Artello aangeboden met in de rechter onderhoek van het schilderij een ‘A’ logo van Artello om de kwaliteit te waarborgen. Wij waren zeer onder de indruk van het ruime assortiment aan schilderen, dit tezamen met de gratis verzending en gratis retourneren. Dit is een service die je nog niet veel tegenkomt bij andere webshops.

Schilderijen en prijzen

De prijzen van handgeschilderde schilderijen lopen ontzettend uiteen, van vele duizenden euro’s tot zelfs onder de €80,- voor een redelijk groot schilderij. Zoals wij aangaven heeft de bovenstaande webshop een ruim assortiment met zeer aantrekkelijke prijzen, daarnaast zijn er vaak ook vele aanbieden waardoor het soms goed is om even te wachten met uw aankoop. Natuurlijk kunt u ook naar fysieke winkels gaan om een mooi schilderij te kopen, wij raden wel aan om naar een echte kunstwinkel te gaan om te voorkomen dat u een voorraadschilderij koopt waarvan er nog 100 in de winkel liggen. Een uniek schilderij is natuurlijk wel zo bijzonder. Wanneer u vragen heeft over schilderijen en advies wenst dan horen wij dat graag.

Wij mogen van het merk Artello een schilderij weggeven aan diegene met de leukste reactie. Dus waar wacht u nu nog op en schrijf een leuke reactie, misschien wint u wel een prachtig schilderij naar keuze. Met de volgende link komt u op de juiste pagina om een schilderij uit te zoeken, schilderij winnen!

Hieronder vind u nog enkele links die meer informatie geven over schilderijen:

Geniet van prachtige kunst

Unieke schilderijen

Een website voor kunst en creativiteit. Hier ontdekt u vele informatie over bekende schilderijen, kunstenaars en waar u prachtige kunst kunt kopen. Speciaal een website voor de echte kunstliefhebbers van vooral kunstschilderijen. Lees bij de diverse schilderijen ook het verhaal erachter en ontdek het schilderij.

Uw nieuwe inspiratiebron

Bent u geïnteresseerd in het vinden van nieuwe ideeën op het gebied van met de hand geschilderde schilderijen, dan vind u bij Galerie Niemeijer hetgeen wat u zoekt. Een bomvolle website over kunst, schilderijen en kunstenaars. Daarnaast elke maand nieuwe informatie en handige links.

Een schilderij op de laptophoes winnen?

Schrijf een leuke reactie over een kunstenaar en zijn schilderijen en maak kans op een laptophoes naar keuze van het merk Sleevy. Meer informatie over de laptophoezen.

Schilderij van Gogh, meer informatie..